معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند نماینده حماس: سپاسگزار رهبر و ملت ایران هستیم

اوکراین: ایران هیچ موشک بالستیکی به روسیه تحویل نداده است

رئیس دستگاه اطلاعات اوکراین گفته ایران هیچ موشک بالستیک تولید داخل خودش را تحویل روسیه نداده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۷ - ۰۵ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 26
کد خبر: ۱۶۵۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر کایریلو بودانوف در پاسخ به روزنامه‌نگاران مدعی شد که ایران به روسیه پهپاد عرضه می‌کند، اما ارتش روسیه مایل به دریافت موشک‌های ایران نیز هست.

بودانوف مدعی شده روسیه از ایران خواسته موشک‌های بالستیک به این کشور تحویل دهد، اما ایران حتی یک موشک به روسیه تحویل نداده است.

اوکراین مدعی است که روسیه تا به امروز حدود 540 پهپاد را برای هدف قرار دادن زیرساخت‌های انرژی اوکراین مورد استفاده قرار داده است که اکثر این پهپادها توسط نیروی پدافند هوایی اوکراین ساقط شده است.

هفته گذشته بود که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین به واشنگتن سفر کرد و با حضور در کنگره آمریکا ادعاهای بی اساس درباره ایران مطرح کرد.

وی ضمن تکرار اتهامات بی‌اساس علیه ایران درباره کمک نظامی به روسیه در جنگ اوکراین، از واژه «تروریست» برای ایران استفاده کرد. وی با طرح این ادعا که ایران از روسیه در جنگ اوکراین برای هدف قرار دادن زیرساخت‌های این کشور حمایت می‌کند، از مقام‌های آمریکایی خواست که هرچه سریع‌تر از ارسال تسلیحات به اوکراین حمایت کنند.

زلنسکی عنوان کرد: «ایران صدها پهپاد انتحاری را در روسیه مستقر کرده که این زیرساخت حیاتی ما را در معرض خطر قرار می‌دهد. این‌گونه بود که یک تروریست، (تروریست) دیگری را کشف کرد».

وی همچنین عنوان کرد: «پهپادهای ایرانی تهدیدی برای زیرساخت‌های حیاتی ما هستند و روسیه در سیاست جنایتکارانه خود، یک متحد پیدا کرده است»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار